Background Image

Werkwijze

Wat zijn de voordelen van het importeren van een auto?

Uitrusting

Omdat de auto's gefrabiceerd worden in het land van herkomst is het uitrustingsniveau van een buitenlandse auto completer. Meestal zitten hier opties op waarvoor je normaal duizenden euro's extra voor moet betalen.

Financieel voordeel

U kunt vele euro’s besparen bij de aanschaf van een occasion. Door de hoge Nederlandse belastingdruk, Europese regelgeving en prijsverschillen schrijven auto’s in Duitsland anders af dan in Nederland. Met het importeren van uw volgende auto kunt u profiteren van deze verschillen.

Garantie

Indien u maximale zekerheid wenst adviseren wij u te zoeken in aanbod tot net geen twee jaar oud en met lage kilometerstanden. Deze vallen namelijk nog onder de officiële Europees geldende fabrieksgarantie en doen weinig afbreuk aan de kwaliteit. Gelukkigerwijs zijn dit tevens vanuit het besparingsaspect de meest interessante auto’s om te importeren.

Groter aanbod

Met meer dan 80 miljoen inwoners is de automarkt in Duitsland om te beginnen natuurlijk al vele malen groter dan de Nederlandse automarkt. Ook is er veel aanbod van jong gebruikte auto's met lage kilometerstanden die extra interessant zijn om te importeren. U maakt uw keuze dus uit een veel breder assortiment waardoor uw specifieke wensen gemakkelijker kunnen worden vervuld.

Geen gedoe

Een auto invoeren uit het buitenland kan een bewerkelijk proces zijn waar veel zaken mis kunnen gaan. Wij hebben in de afgelopen tien jaar vele honderden auto’s ingevoerd en kennen daardoor het proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen. De dienst die wij bieden richt zich er op u het gehele of gedeeltelijke auto import traject uit handen te nemen.

Goed onderhouden

Vaak zijn auto's die geimporteerd worden netjes dealer onderhouden. Hierdoor krijgt u naast alle financiële voordelen dus ook vaak een auto waaraan niks markeert. Achteraf heeft u dus niet te maken met onverwachte problemen.

Background Image

Zo werkt het

Aanvraag

Met een aanvraag geeft u aan wat voor auto uw wilt importeren. Na de aanvraag gaan wij hiermee aan de slag.

Offerte

U ontvangt een offerte op basis van uw aanvraag. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we de offerte door.

Aankoop

Wij nemen contact op met de auto-aanbieder en verzorgen de complete aankoop, U heeft er geen omkijken naar.

Transport & Keuring

Na het transporteren van uw auto verzorgen wij de keuring bij het RDW en de BPM aangifte.

Begin vandaag

Vraag kosteloos een offerte aan bij ons
zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Kosteloos een offerte aanvragen