Screenshot

Uw eerste besparing begint hier

Simpel & snel

Wanneer u een auto in het buitenland heeft gekocht moet er nog veel gebeuren voordat u met uw droomauto de Nederlandse wegen op kan. Van het transport en de keuring voor het Nederlands kenteken tot het betalen van de nodige belastingen. Bij dit traject is veel werk gemoeid, dit kost tijd en vraagt kennis. Met jarenlange ervaring en professionele expertise lossen wij dit samen op.

Contact

Auto's

Mensen van ons

 • In augustus 2016 heb ik Autoveld benaderd met het verzoek om de import van een auto uit Duitsland te begeleiden. Zij hebben aansluitend het hele traject verzorgd: contact met de verkopende partij, onderhandeling, keuring, transport naar Nederland en de afhandeling bij de RDW. Alles op een hele transparante en nette manier. Onur is goed te benaderen via mail en telefoon en ook flexibel in tijdstippen van afspraken; dat heb ik erg gewaardeerd. Na slechts enkele weken konden wij rijden in onze nieuwe auto. Ik heb Autoveld al bij meerdere mensen die ook overwegen een auto te gaan invoeren, aanbevolen. Onur: succes verder!

  Avatar
  Simon
  BMW 120d
 • Omdat we in Nederland onze "droom auto" niet konden vinden, zijn we in Duitsland op zoek gegaan. Toen we deze gevonden hadden, contact opgenomen met Autoveld. Na een paar vlotte en plezierige gesprekken hebben zij alles voor ons geregeld, inclusief de inruil van onze auto. En konden we 14 dagen na aankoop in onze "nieuwe" auto rijden! Autoveld Mobility nogmaals dank voor de prettige en vlotte samenwerking!

  Avatar
  Leonardo
  Audi A6
 • De jongens van Autoveld hielden me te allen tijden op de hoogte over de stand van zaken. Heerlijk zaken doen op deze manier, jullie zullen mij in de toekomst zeker nog een keer zien!

  Avatar
  Frank
  Ford Focus RS

Waarom wij?

 • Voordelen
 • Geen twijfels
 • Extra diensten
 • Voordelen

  Het importeren van een auto kent vele voordelen. Zo kunt u vele euro's besparen bij de aanschaf van een occasion. Ten tweede hebben auto's die geimporteerd worden vaak veel meer opties dan een auto in Nederland. Daarnaast zijn auto's die geimporteerd worden netjes dealer onderhouden. Hierdoor krijgt u naast alle financiële voordelen dus ook vaak een auto waaraan niks mankeert. Met meer dan 80 miljoen inwoners is de automarkt in Duitsland om te beginnen natuurlijk al vele malen groter dan de Nederlandse automarkt. Zo maakt u uw keuze dus uit een veel breder assortiment waardoor uw specifieke wensen gemakkelijker kunnen worden vervuld.

 • Geen twijfels

  Jarenlange expertise en professionele ervaringen helpen u het beste met het importeren van een auto. Fouten die wij hebben gemaakt hoeft u dus niet meer te maken. Om uw keuze iets eenvoudiger te maken proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over onze diensten. Er wordt met elke stap die wij samen met u zetten nauwkeurig gecomunniceerd, zodat er achteraf geen vraagtekens blijven hangen.

 • Extra diensten

  Naast het helpen met het importeren van auto's en het aanbieden van al geimporteerde auto's kunnen wij u ook verder helpen na de aankoop. De extra diensten die wij bieden zijn onder andere: complete reiniging van de auto, het laten inbouwen van o.a. audio, navigatie, alarm, carkit, xenon, raamfolie, radardetector, laser en chiptuning zonder dat u extra BPM betaald.

Volg ons ook op